Σγουρα μαλλια: Χτενισματα και ευκολες λυσεις για εσας

Δε βαριέστε να έχετε πάντα το ίδιο χτένισμα μαλλιών? Σίγουρα θέλετε να έχετε μαλλιά με όγκο και ελαφριά για πάντα σωστά? Για πόσο ακόμη θα έχετε μαλλιά ξερά και άτονα?
Το πιο σημαντικό πράγμα για τα μαλλιά σας είναι είναι να έχετε ένα καλό και ευκολο χτενισμα που θα το προσέχετε και θα νιώθετε καλά με τον εαυτό σας για να μην έχετε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια μαλλιά με εύκολο τρόπο και χωρίς κόπο.
Εδώ θα βρείτε μερικές προτάσεις για να είστε πάντα καλοχτενισμένες με μαλλιά υγιή, λαμπερά και δυνατά!
konto-kare-sgoura-mallia
Δε θα σας πούμε κάτι δύσκολο ή περίπλοκο να γίνει για να έχετε τα καλύτερα χτενίσματα και την καλύτερη εμφάνιση συνέχεια και σε λίγα μόνο λεπτά χωρίς να χρειαστεί να είστε επαγγελματίες ή να χρησιμοποιήσετε κάποιο εξειδικευμένο προϊόν περιποίησης μαλλιών.
Είτε έχετε σγουρά μαλλιά είτε έχετε ίσια μαλλιά είτε έχετε μακριά μαλλιά είτε έχετε κοντά μαλλιά έχουμε ευκολα χτενισματα για όλες.
Χτενισματα για μακρια μαλλια
Δεν πειράζει αν οι τρίχες σας είναι ίσιες χάλια και χωρίς προσωπικότητα, θα σας δείξουμε τι μπορείτε να κάνετε για να το λύσετε! Να θυμάστε πάντα να πλένετε το τριχωτό της κεφαλής για να μην έχετε θέμα με την καθαριότητα και το λούσιμό των μαλλιών! Μην το ξεχάσετε ποτέ αυτό αν θέλετε να είστε όμορφη. Μην τολμήσετε και δεν τα κουρεύετε στις άκρες και τα αφήνετε να γίνονται μίζερα και μικροαστά με ψαλίδα στην άκρη για να έχουν πάντα υγεία και λάμψη και να μένουν έτσι όπως θέλετε!
Αν έχετε φροντίσει για τα παραπάνω, μπορείτε με μία πρέσσα μαλλιών και αφιερώνοντας λίγα λεπτά κάθε μέρα, να ισιώνετε τα μαλλιά σας δίνοντάς τους έτσι στιλπνότητα και έξτρα λάμψη. Χωρίζετε τα μαλλιά σας σε μεγάλες τούφες και περνάτε την πρέσσα μία ή δύο φορές αργά και σταθερά από κάθε τούφα κρατώντας τη για λίγα δευτερόλεπτα σε κάθε σημείο για να σταθεροποιηθεί το ίσιωμα. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε μακριά ίσια μαλλιά, θα τα έχετε χτενίσει κιόλας και θα είστε έτοιμη να βγείτε έξω στον κόσμο. Μετά μπορείτε αν θέλετε να τα κάνετε και πλεξούδα αλλά προσέξτε γιατί δε θα μείνουν ίσια με αυτό τον τρόπο για πολύ καιρό οπότε αν τα κάνετε το πρωί κανονίστε να έχετε ραντεβού εκείνη την ώρα και μην τα κάνετε πολλές ώρες πριν βγείτε έξω!
Χτενισματα για σγουρα μαλλια
Τα μαλλια σας ειναι κυμματιστα και σας ταλαιπωρουν συνεχεια και δεν μπορειτε να τα κάνετε τιποτά; Διαβάστε παρακάτω! Αφού έχετε φροντίσει ώστε τα μαλλιά σας να είναι πάντα σωστά ενυδατωμένα με τη χρήση του κατάλληλου μαλακτικού μετά από κάθε λούσιμο και την αντίστοιχη μάσκα μαλλιών δύο φορές την εβδομάδα, ένα ψαλίδι μαλλιών κατάλληλο για μπούκλες και κατσάρωμα, θα σας χαρίσει όγκο και σχήμα στα μαλλιά! Τυλίγετε κάθε τούφα γύρω από το ψαλίδι αφήνοντάς την για λίγα δευτερόλεπτα έτσι ώστε να σχηματιστεί η μπούκλα . Έτσι και τελειώσετε΄ολα τα μαλλιά μη νομίζετε ότι έχετε τελειώσει και με αυτό το χτένισμα, γιατί πολλές το κάνουν λάθος, θα πρέπει να πιάσετε όλα τα μαλλιά και να τα κάνετε να φαίνονται φυσικά και να τους δώσετε τη μορφή που θέλετε. Τελειώνετε το χτένισμα ψεκάζοντας με μία λακ για ανάλαφρο κράτημα και είστε έτοιμες! Μη φοβάστε ότι δε θα έχετε όμορφο λουκ και στυλ γιατί αυτό το χτένισμα ταιριάζει με όλα, με την πρωινή έξοδο για καφέ, με το επαγγελματικό ραντεβού αλλά και με το νυχτερινό στυλ που θέλετε να έχετε στην έξοδό σας!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: